IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Зи отказва ДНК-тест за бащинство

19 февруари 2015 06 22

21-годишен младеж твърди, че е негов син

Бионсе и Джей Зи; Снимка: Instagram

Бионсе и Джей Зи; Снимка: Instagram

Музикалният продуцент Джей Зи отново бе замесен в скандал, който заплашва да провали брака му. The National ENQUIRER разкри, че звездата е съден от 21-годишен младеж, който твърди, че му е син.

Миналата година Римир Сатъруайт, начинаещ рапър, е започнал съдебна битка със съпруга на Бионсе, твърдейки, че той е негов биологичен син. Мъжът е убеден, че певецът е негов баща, тъй като е имал кратка афера с майка му Уанда в началото на 90-те. Джей Зи знаел за съществуването на потенциалния си син, но направил всичко възможно да потули аферата си.

Защитникът на Римир заяви пред медията, че той и клиентът му са уверени в бащинството на музикалната звезда, но той отказвал да се подложи на ДНК-тест, който ще защити думите им.

През 2010 г. с подобно дело самата Уанда опита да принуди Джей Зи чрез съда да се подложи на въпросния тест, след като години по-рано друг мъж доказа, че не е таткото на Римир.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари