IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо: Риана е невероятно гореща

19 февруари 2015 08 00

Двамата не са двойка, просто се забавляват заедно

Леонардо ди Каприо; Снимка: Reuters

Леонардо ди Каприо; Снимка: Reuters

Леонардо ди Каприо мисли, че Риана е „невероятно гореща“. 40-годишният актьор, който се раздели с германския модел Тони Гарн миналата година, от месец декември 2014 година поддържа отношения с барбадоската певица.

Според запознати обаче двамата не са истинска двойка, а просто се забавляват заедно. Източник сподели: „Той мисли, че тя е невероятно гореща. Подобно на него, тя не търси връзка“.

Също така се появи информация, според която Риана всъщност се среща с близък приятел на Леонардо ди Каприо, а не със самия актьор. Става въпрос за Ричи Акива – добър приятел на звездата от „Вълкът от Уолстрийт“.

Приближен до певицата обаче настоява, че тя е прекарала Свети Валентин миналия уикенд в компанията на Леонардо. На 13-ти февруари двойката била забелязана в две заведения в Ню Йорк, а на следващия ден посетила таен концерт на Пол Маккартни.

Очевидец издаде пред Us Weekly: „Те си шепнеха и се взираха в очите на другия“. Риана и Леонардо били близо един до друг по време на целия концерт и си тръгнали заедно, малко преди неговия край.

Двамата се познават от години, а за интимни отношения между тях се заговори за пръв път още през 2009 година.

Риана; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари