IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маги Грейс се сгоди

19 февруари 2015 16 15

Актрисата има връзка с Матю Кук

Маги Грейс и Матю Кук; Снимка: Instagram

Маги Грейс и Матю Кук; Снимка: Instagram

Бившата приятелка на Иън Сомърхолдър, Маги Грейс, е сгодена. Звездата от поредицата „Твърде лично“ е казала „да“ на приятеля си – режисьорът Матю Кук.

Актрисата сама сподели щастливата новина, публикувайки тематична снимка в социалната мрежа и романтичен текст към нея. Към кадъра, на който се виждат прегърнатите и усмихнати Маги и Матю, звездата е написала:

„В мига, в който чух първата ми любовна история, започнах да търся теб, без да знам колко на сляпо беше това. Любимите хора не се срещат просто някъде. Те са един с друг през цялото време. Матю Кук и аз сме толкова развълнувани да споделим с вас нашия годеж. Не мога да се чувствам по-благодарна за това, че ще споделя живота си с този невероятен човек“.

Режисьорът от своя страна сподели: „Тя каза да! Най-щастливият мъж на света, най-големият късметлия!“.

Наскоро Маги Грейс сподели, че все още поддържа приятелски отношения с бившия си любим Иън Сомърхолдър, който пък е сгоден за колежката си Ники Рийд.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
tova si e tehen vapros , az niamamvrazka s nikogo - sluebna govoria , A li4no sam s ....- ne kazvam imeto
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар