IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Антъни ще строи сиропиталище в Колумбия

20 февруари 2015 15 00

Първият си благотворителен център певецът построи в Доминикана

Марк Антъни и съпругата му Шанън Де Лима; Снимка: Getty Images

Марк Антъни и съпругата му Шанън Де Лима; Снимка: Getty Images

През месец април миналата година в района на град Ла Романа, Доминиканската република, Марк Антъни помогна за откриването на дома за деца „Children of the Christ“. С помощта на своята благотворителна организация певецът планира да построи второ сиропиталище – този път в колумбийския град Баранкиля.

Колумбия е родината на съоснователя на благотворителната организация на музикалната звезда Maestro Cares – Хенри Карденас. Двамата с Марк Антъни имат за цел новото сиропиталище да отвори врати през месец април тази година и да осигури дом и грижи за над 200 деца в неравностойно положение.

Популярният певец и бивш съпруг на Дженифър Лопес има намерение подобни домове за деца да се появят и в други латиноамерикански страни като Мексико, Перу и Пуерто Рико – страната, от която са родителите на Марк Антъни.

Само преди няколко дни музикалната звезда и Хенри Карденс проведоха благотворителна вечер в Ню Йорк, по време на която бяха събрани повече от 1 милион долара. Преди време певецът пък заведе своите собствени деца в сиропиталището в Доминикана, за да им покаже колко привилегировани са те и че трябва да бъдат благодарни за това, което имат.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
taka e re6il , taka postapva , Ne poznavam tezi hora ,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар