IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиляна от Големия брат позира гола заедно с Марая Кери

30 януари 2007 10 35

След тризначките, и Лили смъкна облеклото си за корица на Плейбой; В същия месец, но за американския брой, лъсва и "колежката" й Марая Кери

Лиляна от Големия брат позира гола заедно с Марая Кери

Вижте още от Лиляна и нейната "истинска" изява...тук

Плейбой се превърна в убежище на героините на Биг Брадър. Слава богу, на по-красивите от тях. След историческата фотосесия с тризначките от Големия брат 3 (те не са сред по-красивите, но са исторически, както казахме), на февруарската корица на мъжкото списание подскочи тяхната съквартирантка - пловдивчанката Лиляна.

Любителка на скъпи вещи, опасни мъже и явно на ръгбисти. Да, тя още е заедно с онзи огромен мъжага Борислав, който се млати в неразбираемия за нашите ширини спорт.

Лили, която запозна с глагола „пекам“ средностастистическия жител на Софийското поле, позира в лукс сесия в софийски спа център.

25-годишната притежателка на студио за красота излиза на корица на Плейбой в един и същи месец заедно със секс бомбата Марая Кери.

Американската певица, която по професия е фризьорка и маникюристка – тоест интимна с бизнеса на Лилито, позира в историческа сесия (извинете за повторението, но е историческа, сега какво да се прави) за новия брой на щатския Плейбой, излизащ по вестникарските рафтове на 8 февруари.  (вижте тук корицата на Марая).

37-годишната Мис Кери обаче няма да лъсне гола, а просто по-разсъблечена (което не е голям проблем за нея – тя обича да си ходи по-разголена) и ще й дадат титлата „Най-секси завръщане".

Вижте още от Лиляна и нейната "истинска" изява...тук

КоментариКоментари