IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс предпочете кучето си пред „Оскарите“

24 февруари 2015 12 30

Носителката на престижната награда не присъства на церемонията

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Тази неделя се състояха 87-мите годишни награди на Филмовата академия. Раздаването на „Оскарите“ е най-престижното и чакано събитие в света на киното.

На него присъстват най-популярните актьори и актриси, макар че всяка година поне няколко от тях пропускат церемонията.

Тази година Дженифър Лорънс се присъедини към групата на „отцепилите се“ и предпочете да се разходи по улиците със своето куче, вместо по червения килим.

По същото време, по което звезди като Джулиан Мур и Еди Редмейн получаваха своите награди, носителката на „Оскар“ била забелязана в компанията на своя домашен любимец в Бостън.

С отсъствието си 24-годишната актриса разочарова недоброжелателите, които очакваха да разберат дали за трета поредна година звездата ще успее да падне по време на „Оскарите“.

През 2013 година Дженифър Лорънс се спъна преди да получи наградата за най-добра актриса за изпълнението си във филма „Наръчник на оптимиста“. Миналата година актрисата също падна, но този път на червения килим.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари