IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Дорнан се отказа от „Петдесет нюанса сиво“

24 февруари 2015 16 00

Актьорът няма да участва в продължението на филма

Джейми Дорнан; Снимка: Getty Images

Джейми Дорнан; Снимка: Getty Images

Новият любимец на жените Джейми Дорнан няма да участва в продължението на „Петдесет нюанса сиво“. Причината е, че съпругата на сексапилния актьор не иска любимият ѝ да се снима отново във филма.

Говори се, че 32-годишният Джейми, който изпълнява главната роля на Крисчън Грей, няма да се възползва от възможността да участва във втория филм „Петдесет нюанса сиво“. Неговата съпруга Амелия Уорнър, с която има 15-месечна дъщеря, не е доволна от секс сцените на мъжа си.

Източник издаде: „Джейми каза, че кариерата му се е изстреляла в космоса. Той се опита да увери Амелия, че нищо няма да се промени, но жените по целия свят сега го желаят. Тя не е гледала филма и честно казано, не мисля че ще го гледа“.

Наскоро се появиха твърдения, че режисьорът на филма – Сам Тейлър-Джонсън също ще се оттегли от продължението на „Петдесет нюанса сиво“, заради постоянните си конфликти с авторката на поредицата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )