IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бенедикт Къмбърбач изкарал романтичен меден месец

25 февруари 2015 08 15

Актьорът и съпругата му постоянно показвали обичта си един към друг

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър; Снимка: Getty Images

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър; Снимка: Getty Images

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър са прекарали един изключително романтичен меден месец. Двамата сключиха брак на Свети Валентин на остров Уайт (Южна Англия) и вече очакват първото си дете заедно.

Всичко в живота на двойката се подрежда идеално, с изключение на това, че Бенедикт не можа да се пребори за награда „Оскар“. Малко преди голямата церемония обаче холивудската звезда и бременната му съпруга се отдали на романтично пътуване в Калифорния.

Очевидец сподели: „Бенедикт изглеждаше много влюбен, той имаше очи само за Софи“. 38-годишната звезда от „Игра на кодове“ и 36-годишната му любима също така били много учтиви и мили с феновете, които разпознали Къмбърбач на една бензиностанция.

Ето и какво разкри още източникът пред E! News: „Те се целуваха, прегръщаха се и се държаха постоянно за ръце“. Очаква се скоро двойката да се отдаде на още една, по-дълга почивка, за да отпразнува отново своята сватба.

Наскоро талантливият Бенедикт сподели, че очаква с нетърпение времето, когато ще може да си почине и да се подготви за раждането на първото си дете.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари