IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона падна от сцената по време на наградите „БРИТ“ (Видео)

26 февруари 2015 09 30

Певицата се превърна в най-голямата атракция по време на шоуто

Мадона; Снимка: Getty Images

Мадона; Снимка: Getty Images

Мадона е икона в музикалния бизнес и появата ѝ винаги предизвиква интерес сред меломаните. Изпълнението ѝ по време на вчерашните награди „БРИТ“, провели се в Лондон, също със сигурност скоро няма да бъде забравено.

Кралицата на попа претърпя пълно фиаско, падайки от сцената по гръб. Гафът по време на дългоочакваното изпълнение на Мадона шокира дори нея самата, съдейки по скованото ѝ лице след падането.

56-годишната звезда за кратко спря да пее, но бързо се взе в ръце и продължи изпълнението си като истински професионалист. Без съмнение, Мадона е много разочарована от случилото се.

Източник сподели с Daily Mirror: „Тя се постара много, за да подготви страхотно шоу. Тя работеше на всеки кръгъл час, ден и нощ, за да гарантира, че ще бъде част от шоу, за което всеки ще говори и ще туитва“. Е, желанието на Мадона се изпълни, но не по начина, по който тя го искаше.

Тук може да видите и падането ѝ по време на наградите „БРИТ“:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари