IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джерард Бътлър се сгоди?

3 март 2015 14 42

Гаджето му се похвали с огромен диамантен пръстен

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Актьорът Джерард Бътлър е на път да скъса с ергенлъка, твърди MailOnline. Приятелката на звездата Морган Браун е забелязана с огромен диамантен пръстен на дясната ръка и според медията това е доказателство, че хубавецът ѝ е предложил брак.

Двамата са заедно от миналото лято, но връзката им бързо стана сериозна. През декември те дори се събраха да живеят под един покрив.

„Той вече е мъж на една жена. Тъкмо се преместиха заедно и следващата стъпка е брак“, издадоха приятели на актьора в края на миналата година.

Бътлър и Браун за пръв път афишираха романса си през ноември, ала папараците ги уловиха да интимничат на калифорнийски плаж два месеца по-рано.

Актьорът, който бе смятан за един от най-големите холивудски плейбои, често коментираше, че не може да си намери жена и изглежда търсенето му е приключило. От кръга на звездата издадоха, че той е много щастлив и нищо чудно скоро да позира с халка на пръста.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари