IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин с ново гадже?

4 март 2015 08 54

Моделът излиза с певицата Сейнт Винсент

Кара и Сейнт Винсент; Снимка: Splash News

Кара и Сейнт Винсент; Снимка: Splash News

Кара Делевин има ново гадже и според запознати това е американската певица Сейнт Винсент. Двете подхраниха слуховете за връзка, след като бяха забелязани да танцуват и да се целуват в Ню Йорк.

Първоначално се заговори, че британският модел и музикантката са нещо повече от просто приятелки по време на наградите БРИТ, които се проведоха наскоро в Лондон. Тогава камери уловиха как Кара гали гърба на Ани Кларк, както е истинското име на Сейтн Винсент, докато двете седяха на една маса по време на шоуто.

По-късно те били забелязани и на едно и също афтърпарти, на което се твърди, че моделът и певицата са се държали като двойка. Слуховете, че Кара и Ани са гаджета се затвърдили окончателно, след като двете дами били забелязани заедно в Ню Йорк.

Ето и какво споделя източник по темата пред New York Post: „Кара и Ани се промъкнаха до тоалетната по време на вечерята и бавно танцуваха по време на шоуто. В един момент двете бяха на един стол, прегръщаха се и се целуваха“.

Представителите на двете звезди все още не са коментирали слуховете за връзка. Делевин не за пръв път има интимни отношения с представител на своя пол. През месец май миналата година тя прекрати краткия си романс с актрисата Мишел Родригес.

За певицата пък също се знае, че преди време е имала връзка със своя колежка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари