IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-накрая Леонардо ди Каприо и Риана бяха уловени заедно

4 март 2015 10 30

Появи се тяхна обща снимка от рождения ден на певицата

Леонардо ди Каприо и Риана; Снимка: Splash News

Леонардо ди Каприо и Риана; Снимка: Splash News

Слуховете за интимни отношения между Леонардо ди Каприо и Риана циркулират в публичното пространство от няколко месеца, но едва сега вече можем да бъдем сигурни, че актьорът и певицата наистина имат връзка.

Двамата най-накрая бяха уловени заедно, като тяхна обща снимка от рождения ден на музикалната звезда се появи в интернет. Кадърът е заснет по време на празничното парти на Риана, в подготовката за което всъщност се включил самият Леонардо ди Каприо.

Снимката е сигурното доказателство, че двете звезди наистина имат връзка, макар че наскоро 27-годишната певица беше свързана интимно с добър приятел на актьора. Според източници обаче Риана не оставя Леонардо за дълго сам и се опитва да го следва навсякъде.

Преди това приближени до музикалната звезда разкриха, че отношенията ѝ с холивудската звезда са несериозни и двамата просто се забавляват заедно.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари