IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сюзън Сарандън заряза младото си гадже

5 март 2015 14 00

Актрисата имаше петгодишна връзка с Джонатан Бриклин

Джонатан и Сюзън; Снимка: Getty Images

Джонатан и Сюзън; Снимка: Getty Images

Сюзън Сарандън се раздели с приятеля си, който бе значително по-млад от нея. 68-годишната актриса имаше връзка с 37-годишния предприемач Джонатан Бриклин в продължение на пет години, но изглежда двамата са поели в различни посоки.

Говори се, че причина за раздялата е нежеланието на холивудската звезда животът на двойката да бъде показван в риалити предаване.

Ето и какво сподели източник по темата: „Това предизвика много напрежение в отношенията им. Документирано е за шоуто, че Сюзън го зарязва, защото тя не иска да участва в предаването. Тя му каза: „Ти си член на екипа, аз не съм“.

Според приближени до актрисата и Джонатан може би има вероятност двамата отново да се помирят. Източник дори издаде пред New York Post: „Към момента те работят над нещата“.

По-рано актрисата сподели, че тя и вече бившата ѝ половинка са „обикновена двойка“ и настоя, че възрастовата разлика никога не я е притеснявала.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари