IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харисън Форд претърпя самолетна катастрофа

6 март 2015 08 35

Няма опасност за живота на актьора

Харисън Форд; Снимка: Getty Images

Харисън Форд; Снимка: Getty Images

Харисън Форд е приет в болница в Калифорния, след като вчера (05.03.) претърпя самолетна катастрофа. Актьорът получил редица наранявания, които за щастие, не застрашават живота му.

Самолетът, който холивудската звезда управлявал, се разбил и паднал на голф игрище в Лос Анджелис. Катастрофата се случила малко след като Харисън излетял от летището Санта Моника, съобщава NBC Los Angeles.

Служителят в голф игрището Хоуърд Тайб, който пръв помогнал на актьора малко след катастрофата, сподели: „Имаше кръв по цялото му лице.... Двама много добри лекари го лекуват и се грижат чудесно за него“.

Когато спешната помощ пристигнала на мястото на инцидента, Форд бил в съзнание, а медицинският екип го стабилизирал и го откарал в болницата. Състоянието на 72-годишния актьор не е критично, защото той има много, но само „средни наранявания“.

Разбитият самолет на Харисън Форд; Снимка: Getty Images

Харисън Форд е известен с любовта си към самолетите и хеликоптерите. Това не е първата му сериозна катастрофа, тъй като през 1999 година актьорът претърпя сериозен инцидент с хеликоптера си отново в Калифорния.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари