IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт застрахова краката си за 40 млн. долара

10 март 2015 06 42

Засрамила се, когато разбрала сумата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тейлър Суифт е поредната звезда, която реши да застрахова части от тялото си. Изненадващо певицата се притеснявала не за гласа си, а за своите бедра. Хубавицата ще получи 40 млн. долара, ако нещо се случи с краката ѝ.

„Сумата изглежда невероятна на пръв поглед, но ако нещо се случи с краката ѝ, Тейлър няма да може да прави такова шоу на сцената и кариерата ѝ, оценена за 200 млн. долара ще се окаже в опасност“, разкри източник пред сп. National Enquirer.

Самата Суифт не е била наясно отначало за колко ще застраховат ценните ѝ крака и когато узнала сумата, се шокирала и притеснила.

„Тейлър си мислеше, че краката ѝ не струват повече от един милион и когато научи, че са 40, направо се шокира и засрами“, допълни информаторът. Екипът на Суифт се грижи за всичко по документите и в съвсем близък срок, те трябва да са напълно оформени, защото певицата тръгва на турне през май.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
А на бас, че ако, не дай Бог, остане без крака, 40 млн ще й се видят не малко, а направо нищо.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Омг ( преди 9 години )
Толкова бутафорна и мрънкаща лигла, правеща се на голямата работа не беше излизала наскоро. Гласът и е много слаб и анемичен, като я слушам да пее имам чувството, че и някой аматьор от караоке бар ще се справи по-добре. Поредната празноглава кифла с пари, която си купува популярност, а уменията и се събират на върха на една карфица. Пее не само на плейбек, ами ако недай си боже решат да я пуснат лайф, после сигурно харчат баснословни суми за реклами и фотосесии, колкото да се замажат лицата на хипнотизираните и фенове, за да могат те да не спират да си мислят, че тя е номер едно. Пълна излагация е тая Тейлър Суифт. И името и е смотано, и певческите и умения са нулеви, поне да стане един модел на Victoria's Secret, да си показва красивата фигура там - май е единственото хубаво в нея. Но това, че лъже хората, че може да пее, с бездарния си глас е направо престъпление.. защото докато феновете и пълнят джоба, по света има хиляди способни певци и певици, които биха могли да бъдат на нейно място, но нямат пари.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар