IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Калвин Харис пак е необвързан

10 март 2015 16 20

Диджеят се раздели с модела Арика Уолф

Калвин и Арика; Снимка: Getty Images

Калвин и Арика; Снимка: Getty Images

Калвин Харис отново е в отбора на необвързаните мъже. Известният диджей е прекратил 7-месечната си връзка с красивата Арика Уолф, тъй като двамата не са успявали да се виждат достатъчно често.

Оказва се, че забързаният работен график на музикалната звезда стои в основата на раздялата. Всъщност Калвин и моделът са сложили край на своите отношения още в края на миналия месец.

„Калвин и Арика се разделиха около наградите БРИТ. И двамата се харесваха много дълго време, но нещата просто не се получиха. Все пак ще си останат приятели“, сподели източник по повод новината.

„Калвин винаги е много зает и непрекъснато пътува за участия като диджей, така че той е щастлив да бъде необвързан за известно време“, разкрива още същият приближен до музикалната звезда.

Харис и Уолф се срещнаха през месец август миналата година по време на снимките на видеоклипа към песента „Blame“.

Преди месец пък двамата се появиха за пръв път на публично събитие като двойка. 31-годишният Калвини и Арика дебютираха заедно на афтърпарти след наградите Грами.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
ne poznavam horata , ne se mesia v kliuki za 4ujdia jivot
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар