IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс се разкрасява с плацента

11 март 2015 16 20

Виктория и Дейвид Бекъм също са фенове на процедурата

Хари Стайлс; Снимка: Reuters

Хари Стайлс; Снимка: Reuters

Хари Стайлс е едва на 21 години, но вече полага специални грижи за своя външен вид. Оказва се, звездата от „One Direction“ плаща по 325 паунда за процедура за лице, включваща използването на овча плацента.

Хари е редовен посетител на клиника в Бевърли Хилс, където се подлага на 90-минутно лечение, с което запазва кожата си свежа и чиста.

Дерматологът на певеца, доктор Луис Дешан, сподели пред списание Grazia: „Хари дойде да ме види. Не е необичайно млади хора да идват при мен. Кожата му беше запушена. Поставянето на грим през цялото време и честите пътувания се отразяват зле на неговата кожа“.

„Той е толкова очарователен. Грижи се за себе си и обича процедури за лице. Той обича да изглежда добре и да има хубава кожа“, разкрива още дерматологът.

Изглежда музикалната звезда не е единственият фен на процедурите с плацента от овце. Виктория и Дейвид Бекъм също прибягват до тях. Доктор Дешан споделя още, че негови пациенти са и Дженифър Лопес, Ким Кардашян и Саймън Кауъл.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
i kakvo lo6o ima v tova ? ne razbiram ...vseki jivee kakto razbira . za6to sa tezi kliuki
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар