IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена качи 5 килограма, откакто е със Зед

14 март 2015 09 58

Той я окуражава

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Селена Гомес пусна съвсем наскоро поредното си видео, в което е много секси и игрива. Певицата се чувства прекрасно, откакто е във връзка с руския диджей Зед и нейни близки дори издадоха, че е качила 5 кг. Любимият ѝ бил във възторг от промяната и я окуражавал да похапва.

„Селена сподели, че Зед обожава извивките ѝ и постоянно ѝ повтаря, че колкото повече, толкова по-добре. Тя се чувства много здрава и секси и не желае да прилича на анорексичните си колежки“, призна източник пред HollywoodLife.com.

Гомес винаги е имала по-женствено излъчване, макар че когато излизаше с Джъстин Бийбър, сексапилът ѝ започна да чезне под тежестта на техните постоянни драми.

„Докато излизаше с Бийбър, Селена почти не се хранеше, тъй като скандалите с него убиваха апетита ѝ. Сега няма такива проблеми и си позволява всичко. Ако ѝ се наложи да отслабне за някоя роля, ще го направи“, добави информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари