IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс и Патрик Шварценегер искат да се оженят

13 март 2015 16 30

Връзката им става все по-сериозна

Майли и Патрик; Снимка: Getty Images

Майли и Патрик; Снимка: Getty Images

Майли Сайръс и Патрик Шварценегер са споделили на свои приятели, че искат да се оженят. Двамата обаче не планират сватбата им да бъде в близките месеци, а по-скоро говорят за „някой ден“ в неопределеното бъдеще.

Преди влюбените да застанат пред олтара обаче, скандалната певица трябва да спечели одобрението на родителите на Патрик. Всъщност в момента тя се опитва да „изчисти“ своя имидж, за да се хареса повече на майката на половинката си – Мария Шрайвър.

По всичко личи, че връзката на 22-годишната музикална звезда и 21-годишния Патрик става все по-сериозна, макар че двамата са заедно от едва пет месеца. Въпреки своя буен нрав, Майли Сайръс явно е романтичка по душа.

Когато бе само на 19 години, бившият ѝ – актьорът Лиъм Хемсуърт, ѝ предложи брак с 3,5-каратов пръстен. Двамата имаха връзка в продължение на четири години, но прекратиха отношенията си в началото на 2014 година.

В края на миналата година пък в интервю певицата сподели, че чувства, че все още е прекалено млада за брак, но пък не съжалява, че е била сгодена.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
ne poznavam horata , ne komentiram kliuki za li4nia im jivot
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар