IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер прави йога дори по време на полет

17 март 2015 13 30

Моделът е намерила начин да тренира и в самолетите

Миранда Кер; Снимка: Getty Images

Миранда Кер; Снимка: Getty Images

Миранда Кер е един от най-успешните модели в момента и то неслучайно. Австралийската красавица изглежда невероятно и винаги впечатлява с добре поддържаната си форма. Тя обаче се дължи на упорити тренировки, дори на някои необичайни места.

Оказва се, Миранда успява да практикува йога дори по време на полети. Бившата съпруга на Орландо Блум обожава йогата и катеренето и по тази причина не пропуска да практикува, дори когато пътува със самолет по работа.

„Когато бях млада, се занимавах с гимнастика. След това спрях и започнах с йогата. Наистина ми харесва да практикувам йога, дори само за 10 минути. Тя внася баланс в ума, тялото и духа. Мисля, че всеки трябва да намери упражнение, което да му харесва“, споделя Кер.

Австралийската красавица разкрива още, че за нея някои упражнения от йогата са перфектни, дори когато човек е в седнало положение. Освен това те действат добре и на стомаха, което е много полезно, особено по време на дълги полети.

През повечето време 31-годишната Миранда Кер се стреми да се храни здравословно, но признава, че никога няма да се откаже от любимите си храни като шоколад и пържено пиле.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари