IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс и Джейми Фокс се срещат повече от година

18 март 2015 12 30

Отношенията им обаче не са сериозни

Кейти Холмс; Снимка: Getty Images

Кейти Холмс; Снимка: Getty Images

През изминалата година няколко пъти Кейти Холмс предизвиква слухове по свой адрес, след като бе забелязвана в компанията на Джейми Фокс. Оказва се, че между двамата наистина се случва нещо повече от „просто приятелство“.

Всъщност 36-годишната актриса и 47-годишният ѝ колега се срещат от повече от година, но връзката им не е сериозна и двамата не желаят да я огласяват. Наскоро Кейти Холмс и 8-годишната ѝ дъщеря Сури се преместиха в нов дом в Лос Анджелис, който „по случайност“ е в близост до къщата на Джейми.

Според списание People актрисата често е забелязвана да посещава имота на своя таен любим, където прекарва часове наред. „Тук не става въпрос за някаква голяма романтика. Джейми и Кейти са приятели от дълго време. Те са двама възрастни, които са привлекателни и необвързани, така че заключенията са ясни“, разкрива източник на изданието.

Въпреки интимните отношения, двамата актьори нямат намерение да започват сериозна връзка, смята още същият източник. След развода си с Том Круз през 2012 година, Кейти Холмс официално се води „необвързана“.

Всъщност една от причините, заради които актрисата и Джейми Фокс крият връзката си вероятно е дългогодишното приятелство на актьора с бившия съпруг на Холмс. Двамата работеха заедно във филма „Collateral“.

Джейми Фокс; Снимка: Reuters

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари