IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким и Кание правят твърде много секс

18 март 2015 15 00

Двамата правят опити за бебе

Кание и Ким; Снимка: getty Images

Кание и Ким; Снимка: getty Images

В момента най-голямата цел на Ким Кардашян е не да постави рекорд по селфита или пък всяка медия да пише за нея, а да стане майка за втори път. Ето защо риалити звездата и съпругът ѝ Кание Уест се отдават на любовни ласки, колкото могат по-често.

Лекарят на Ким обаче я предупредил, че прави прекалено много секс. Наскоро най-известната от сестрите Кардашян се похвали, че за да успее да забременее отново, тя и Кание правят секс по 15 пъти на ден. Според медицинския експерт обаче съпрузите, които вече имат 20-месечна дъщеря, трябва да забавят темпото.

„Докторът каза, че правя секс твърде често. Той е на мнение, че веднъж е много по-ефикасно.... така че ние опитваме всичко“, споделя Ким Кардашян. 34-годишната риалити звезда разкри още пред E! News, че в последните 8-10 месеца е спазвала всички правила за по-лесно забременяване, затова не разбира защо все още не успява да зачене.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари