IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз и Кейти Холмс си обявиха мълчалива война

19 март 2015 06 34

Бившите не правят опит да се помирят дори заради дъщеря им

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Том Круз и Кейти Холмс окончателно са спрели да си общуват и нямат намерение да променят това дори заради дъщеря си Сури. Актьорите се разведоха по бързата процедура през 2012 г. и момиченцето бе поверено на майка си, с която живее в Ню Йорк.

Том може да посещава Сури, когато реши и допреди няколко месеца уговаряше визитите си с Кейти. Към днешна дата обаче звездите имали силна нетърпимост един към друг и отказвали да си промълвят и дума, пише TMZ.

Близки до Круз твърдят, че актьорът все още присъства активно в живота на дъщеря си, макар че не я е виждал от месеци, защото снима „Мисията невъзможна 5“ в Лондон. Кейти от друга страна твърдяла, че е занемарил родителските си задължения и била бясна от факта, че не се виждал със Сури, която страдала за него.

Само преди ден бе потвърдено, че актрисата излиза с колегата си Джейми Фокс, което може да влоши още повече отношенията ѝ с Том. Крус и Фокс са приятели и са си партнирали на големия екран и вероятно едногодишната му тайна връзка с Кейти ще сложи край на дружбата им.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари