IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пола Патън и Робин Тик се разведоха

19 март 2015 08 00

Бракът им официално приключи

Робин, Пола и синът им; Снимка: Splash News

Робин, Пола и синът им; Снимка: Splash News

Пола Патън и Робин Тик се разведоха. Двамата официално приключиха своя брак по-малко от шест месеца, след като 39-годишната актриса подаде документи в съда.

Като причина за искания развод бяха посочени „непреодолими различия“, макар че се предполага, че истинските основания на Пола са свързани с множеството изневери на вече бившия ѝ съпруг.

През февруари 2014 година холивудската звезда обяви края на деветгодишния си брак с певеца, но подаде молба за развод едва осем месеца по-късно. През това време Робин Тик се опитваше да омилостиви своята половинка по различни начини (включително посвещаване на цял албум), но усилията му не бяха увенчани с успех.

Когато Пола и Робин обявиха своята раздяла, те публикуваха следното изявление: „Ние винаги ще се обичаме и ще бъдем най-добри приятели. Въпреки това и двамата решихме да се разделим“.

Наскоро пък актрисата сподели, че „се справя много добре“ и че неприятните събития в нейния личен живот са ѝ помогнали да стане по-силна. Двамата имат 4-годишен син, за който са получили съвместно попечителство.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари