IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс: С Брадли Купър сме двойка само на екран

23 март 2015 14 00

Актрисата отрича двамата да имат интимни отношения

Брадли и Дженифър се забавляват заедно; Снимка: Getty Images

Брадли и Дженифър се забавляват заедно; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс и Брадли Купър имат екранна история. За пръв път двамата работиха заедно през 2012 година по филма „Наръчник на оптимиста“, който донесе „Оскар“ на актрисата и номинация за актьора. Една година по-късно двете звезди се събраха отново в „Американска схема“.

Третият проект, който отново обединява 24-годишната Дженифър и 40-годишния Брадли, е „Серена“. Преди два дни двамата актьори се появиха заедно в Ню Йорк на премиерата на новия им филм. „Честно казано, това е просто случайност“, сподели тогава Брадли Купър по повод честата му екранна работа с Дженифър.

„Уважавам я толкова много като професионалист, като актриса, мисля, че тя е най-добрата“, разкри актьорът, който отскоро отново е необвързан. „Аз просто се уча от нея. Винаги искам да работя с хора, които са по-добри от мен“, допълни още той.

Дженифър и Брадли във филма „Серена“; Снимка: outnow.ch

„И аз се чувствам по същия начин към него“, сподели от своя страна Дженифър Лорънс. И макар че двамата са утвърден екранен екип, актрисата настоява, че в отношенията им „няма секс“. За актрисата се знае, че тя все още има връзка с Крис Мартин.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари