IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло заведе децата си на филмова премиера

23 март 2015 15 00

Близнаците придружиха известната си майка на червения килим

Дженифър и близнаците; Снимка: Getty Images

Дженифър и близнаците; Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес заведе близнаците си Макс и Еми на премиерата на анимационния филм „Home“. Седемгодишните деца на певицата и Марк Антъни изглеждаха повече от очарователни в своите тоалети, специално подбрани за изявата им на червения килим.

Малката Еми приличаше на балерина с красива розова рокля в стил „принцеса“, докато брат ѝ Макс изглеждаше като истински мъж в светлосин костюм и шапка. Джей Ло също бе избрала зашеметяваща дантелена рокля на един от любимите ѝ дизайнери – Zuhair Murad.

И докато гордата майка и дъщеря ѝ уверено позираха пред обективите на фотографите, малкият Макс направи недоволна физиономия, тъй като явно не е фен на светкавиците и целия медиен шум. Джей Ло, която озвучава една от героините във филма, веднага се наведе, за да успокои сина си.

Бившият приятел на Дженифър Лопес, Каспър Смарт, също мина по червения килим като фотограф и творчески директор на филма. Той обаче сподели, че не е прекарвал време с певицата по време на създаването на „Home“, тъй като е работил само с директора, продуцентите и аниматорите на филма.

Дженифър успокоява Макс; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари