IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис и Аштън Кътчър всъщност НЕ са женени?

24 март 2015 11 00

Двамата отказват коментар по темата

Мила Кунис; Снимка: Getty Images

Мила Кунис; Снимка: Getty Images

Мила Кунис все още не е госпожа Кътчър. Това поне твърди източник на Us Weekly, макар че вчера се появи информация, че актрисата и годеникът ѝ Аштън Кътчър са сключили тайно брак след раждането на тяхната дъщеря Уайът.

Само преди няколко дни очарователната Мила бе гост в предаване, където бе „притисната“ от водещия да отговори на въпроса: „Женени ли сте?“. Отговорът, който звездата даде, бе само: „Може би“.

Когато водещият показа пръстена на лявата ръка на Кунис и сподели с публиката, че всъщност тя и Аштън са женени, актрисата нито потвърди, нито отрече твърдението. В същото време обаче на записа на предаването се вижда как Мила клати двете си ръце в отрицание.

Източник, близък до звездната двойка, издаде, че двамата актьори все още не са женени и само са се шегували. Според него единственото, което в момента вълнува Мила и Аштън, е тяхното 5-месечно бебе.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари