IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън поискала развод заради секса

25 март 2015 16 32

Актрисата смята, че не е „сексуално съвместима“ с последния си съпруг

Памела Андерсън; Снимка: Getty Images

Памела Андерсън; Снимка: Getty Images

Имайки предвид, че години наред Памела Андерсън имаше статут на секссимвол, не е изненада, че за актрисата сексът е от изключително значение, когато става въпрос за стабилни връзки и брачни отношения.

Изглежда актрисата не е намерила сексуална съвместимост с последния си съпруг Рик Саломон, което е и една от причините тя да поиска развод от него. Освен това Памела смята бившия си любим за „случаен“.

Говори се, че 47-годишната Андерсън е написала имейл на покер играча, в който му е обяснила причините за искания развод. „Ние не сме съвместими сексуално. Аз съм разочарована и отегчена“, пишело във въпросния имейл.

За пръв път актрисата и Рик сключват брак през 2007 година, като до този момент двамата са подавали молба за развод общо три пъти. През месец февруари Памела Андерсън извади и ограничителна заповед срещу все още настоящия си съпруг, заради отправени заплахи.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари