IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн Малик напусна One Direction

26 март 2015 08 11

Певецът не се чувствал щастлив

Зейн Малик; Снимка: Getty Images

Зейн Малик; Снимка: Getty Images

„Той просто не беше щастлив“, обясни доводите за решението на бившия участник в X Factor източник пред Us Weekly. „Той усети, че е взел всичко, което може от групата и че сега е време да промени живота си и да бъде далеч от тази лудост“, допълва още той.

Според друг приближен до певеца, Малик изпитвал трудности да се адаптира към голямата слава и просто вече не успял да издържи на напрежението. „Той винаги е бил по-срамежлив и интровертен. Той беше много стресиран и осъзна, че се нуждае от нормален живот“, издава друг източник.

Преди да обяви решението си, Зейн говорил лично с всеки член от One Direction и се извинил, че поставя групата в подобна ситуация.

„Тръгвам си, защото искам да съм нормален 22-годишен, който е в състояние да се отпусне и който има лично време извън светлината на прожекторите. Знам, че имам четирима приятеля за цял живот в лицето на Луи, Лиам, Хари и Найл. Знам, че те ще продължат да бъдат най-добрата група в света“, споделя Зейн Малик в изявление по темата.

В галерията ни може да разгледате снимки от времето, когато певецът все още беше част от One Direction.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари