Зейн Малик разби сърцата на хилядите почитателки на One Direction по целия свят, след като съобщи, че напуска групата след пет години. Решението му обаче не било изненадващо за останалите му колеги - Хари Стайлс, Луи Томлинсън, Лиъм Пейн и Найл Хоран.

Според източник, приближен до One Direction, групата „знаела какво предстои“. По-рано тази седмица Зейн обяви, че няма да продължи да пее с колегите си по време на тяхното турне „On the Road Again Tour“.

Още по темата


„Той просто не беше щастлив“, обясни доводите за решението на бившия участник в X Factor източник пред Us Weekly. „Той усети, че е взел всичко, което може от групата и че сега е време да промени живота си и да бъде далеч от тази лудост“, допълва още той.

Според друг приближен до певеца, Малик изпитвал трудности да се адаптира към голямата слава и просто вече не успял да издържи на напрежението. „Той винаги е бил по-срамежлив и интровертен. Той беше много стресиран и осъзна, че се нуждае от нормален живот“, издава друг източник.

Преди да обяви решението си, Зейн говорил лично с всеки член от One Direction и се извинил, че поставя групата в подобна ситуация.

„Тръгвам си, защото искам да съм нормален 22-годишен, който е в състояние да се отпусне и който има лично време извън светлината на прожекторите. Знам, че имам четирима приятеля за цял живот в лицето на Луи, Лиам, Хари и Найл. Знам, че те ще продължат да бъдат най-добрата група в света“, споделя Зейн Малик в изявление по темата.

В галерията ни може да разгледате снимки от времето, когато певецът все още беше част от One Direction.