IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сам Тейлър-Джонсън повече няма да режисира „Петдесет нюанса сиво“

26 март 2015 11 00

Режисьорката имала противоречия с Е. Л. Джеймс

Сам Тейлър-Джонсън и Джейми Дорнан; Снимка: Instagram

Сам Тейлър-Джонсън и Джейми Дорнан; Снимка: Instagram

Следващите филми от еротичната поредица няма да бъдат поверени на британката Сам Тейлър-Джонсън. „Режисирането на „Петдесет нюанса сиво“ беше интензивно и невероятно пътешествие, за което съм изключително благодарна“, каза в изявление тя пред Us Weekly.

„Трябва да благодаря на Universal за това. Създадох близки и трайни взаимоотношения с героите от филма, продуцентите и членовете на екипа, и най-вече с Дакота (Джонсън) и Джейми (Дорнан). Макар че няма да режисирам продълженията, желая само успех за този, който ще поеме вълнуващите предизвикателства – филмите две и три“, сподели още Сам Тейлър-Джонсън.

Изявлението на режисьорката идва малко след като тя разкри, че ѝ е било трудно да работи с авторката на еротичните книги – Е. Л. Джеймс. Конфликтът между двете идвал най-вече от техните различни виждания за това върху какво трябва да се наблегне в екранизацията на „Петдесет нюанса сиво“.

Сам Тейлър-Джонсън държала във филмите да има повече романтика, докато авторката искала да се наблегне на секс сцените.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари