IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еди Редмейн се облече като жена

26 март 2015 15 30

В момента актьорът работи по нов филм

Еди Редмейн; Снимка: Splash News

Еди Редмейн; Снимка: Splash News

Ако има едно нещо, от което Еди Редмейн не се страхува, това са ролите, които изискват голяма трансформация! След като спечели „Оскар“ за превъплъщението си в образа на Стивън Хокинг във филма „Теорията на всичко“, смелият британски актьор веднага скочи в следващото предизвикателство.

В момента Еди Редмейн се снима в новия филм на режисьора Том Хупър „The Danish Girl“, в който играе транссексуалния пионер Ейнар Вегенер/Лили Елба. Преди това, през 2012 година, актьорът отново работи със същия режисьор по филма „Клетниците“, където влезе в образа на Мариус.

По всичко личи, че носителят на „Оскар“ се е превъплътил перфектно в новата си роля. Доказателство за това са папарашките снимки на Еди от Копенхаген, които показват холивудската звезда във вече преобразения образ на Вегер. Редмейн е облечен в черно, дълго палто и има вълнообразна прическа Боб.

Наскоро актьорът сподели пред Daily Mail: „Мисля, че това е най-чувствителната роля, която съм играл“. Имайки предвид въздействащото му превъплъщение в образа на Стивън Хокинг, вече нямаме търпение да видим новия филм на Еди Редмейн! В него той ще си партнира и с новата госпожа Деп – Амбър Хърд.

Еди Редмейн като Стивън Хокинг във филма „Теорията на всичко“; Снимка: outnow.ch

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Ванес ( преди 9 години )
Страхотен актьор! Нямам търпение да излезне филма .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар