IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моли Симс стана майка на момиченце

27 март 2015 11 00

Това е второ дете за актрисата

Моли и съпругът ѝ; Снимка: Getty Images

Моли и съпругът ѝ; Снимка: Getty Images

Моли Симс роди момиченце. Звездата от сериала „Лас Вегас“ и съпругът ѝ Скот Стъбер станаха родители за втори път. Щастливите майка и баща са решили да кръстят бебето си Скарлет Мей.

41-годишната актриса сама сподели радостната новина с почитателите си, като написа в своя сайт: „Ние приветствахме Скарлет Мей Стъбер в нашето семейство. Сърцата ни са по-големи с теб тук“. Моли и съпругът ѝ имат и двегодишен син на име Брукс.

По-рано телевизионната звезда разкри, че стремежът ѝ да се храни здравословно по време на бременността ѝ е докарал някои проблеми със здравето. Твърде обилната консумация на портокали, мандарини и грейпфрути е довела до развитието на гастрит.

Що се отнася до добрата ѝ форма, Моли Симс призна, че не е спирала да се упражнява, за да бъде сигурна, че ще сведе до минимум наддаването на тегло по време на втората си бременност. „Правех по-малко кардио и повече пилатес“, разкрива чаровната актриса.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари