IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Управител на хотел планира сватбата на Анистън и Теру

27 март 2015 12 29

Дженифър и Джъстин ще се женят тази есен в дома си в Бел Еър

Снимка; Reuters

Снимка; Reuters

Дженифър Анистън е наела за свой сватбен агент управителя на хотел „Sunset Tower“ в Лос Анджелис.

Актрисата е решила да помоли въпросния господин – Димитри Димитров – да ѝ помогне при организирането на брачната ѝ церемония с Джъстин Теру, тъй като той ѝ е добър приятел от години.

„Димитри винаги я извежда през задния вход на хотела, така че да не я преследват папараците. Джен му има голямо доверие и затова той ще организира тържеството. Освен това той има голям опит в организацията на събития, а е и много умел в спазването на пълна конфиденциалност“, твърди близък на звездата.

46-годишната Анистън смята да се омъжи за своя годеник в дома си в Бел Еър тази есен. Готвачът на въпросния хотел пък ще се погрижи за храната на сватбата.

Димитри е известен в света на шоубизнеса като „Мъжът на кулата“, заради това, че е в течение с всички конфликти между знаменитостите и винаги прави така, че враждуващите звезди да сядат далеч една от друга в ресторанта на хотела, за да се избегнат неудобни ситуации.

Това е Димитри Димитров, който е родом от Македония; Снимка: hollywoodreporter.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари