IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян отново стана брюнетка

27 март 2015 16 30

Риалити звездата възвърна естествения цвят на косата си

Ким Кардашян; Снимка: Splash News

Ким Кардашян; Снимка: Splash News

Истерията около платиненорусата коса на Ким Кардашян постигна желания ефект, тъй като съпругата на Кание Уест отново успя да привлече вниманието върху себе си. Един месец по-късно обаче риалити звездата реши, че вече не иска да бъде в ролята на блондинка и отново мина в отбора на брюнетките.

Изненадващо, това стана ясно не от някое ново селфи на Ким, каквито тя обожава да публикува в социалните мрежи, а от папарашки снимки, които показват любимата на Кание в спортен екип заедно с дъщеря си. Снимките са заснети вчера (26.03.) в Бевърли Хилс.

Една от възможните причини, принудили най-известната Кардашян отново да потъмни косата си, е трудното поддържане на русия цвят. Изглежда честите боядисвания не са от любимите процедури на риалити звездата. Това не е учудващо, като се има предвид, че преди време Ким бе споделила, че мие косата си на пет дни.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Мнение ( преди 9 години )
Само не мога да разбера защо непрекъснато ни занимават с детайли и актуализирани новини от някакви тотално скучни и незначителни личности. Дали днес е кихнала, с *** ли е или без ***, невероятно душевно убогатяване е да го знам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
tova sa si neini problemi , Predpo4itam da pro4eta ne6to po- smisleno , a ne podobni temi .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар