IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана отрича да има връзка с Леонардо ди Каприо

31 март 2015 08 30

Певицата е „много заета“ за романтични отношения

Леонардо ди Каприо и Риана; Снимка: Splash News

Леонардо ди Каприо и Риана; Снимка: Splash News

Имайки предвид, че в последните няколко месеца Риана и Леонардо ди Каприо са засичани на много места заедно и слуховете за интимни отношения между двамата не спират, няма как да не предположим, че това е най-горещата нова звездна двойка.

Риана обаче явно не е на същото мнение. В интервю за списание Hello!, 27-годишната барбадоска отхвърли спекулациите, че излиза с 40-годишния актьор.

На въпроса „Как ти звучи Риана ди Каприо?“, певицата отговори: „Това ми звучи като че трябва да стоиш далеч от блоговете, защото те те прецакват всеки път“.

Риана продължи, като сподели, че в момента е много заета и натовареният ѝ график не ѝ позволява да има връзка с когото и да било.

„Аз съм толкова заета в момента, че просто нямам нужното време, което да предложа на един мъж, така че дори не би било справедливо да мисля за въвличане на някой друг човек в този живот. Но ако го направя, той ще трябва да бъде някой, който няма да се уплаши да живее с моя график“.

И макар Риана да отрича да има връзка с Леонардо ди Каприо, според източник на Us Weekly, на партито по случай рождения ден на певицата двамата са танцували заедно и дори са се целували. Говори се, че именно номинираният за „Оскар“ актьор е подготвил празненството.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари