IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун мести дъщеря си в Ел Ей

2 април 2015 05 32

Двамата ще станат неразделни

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Крис Браун бързо влезе в ролята на татко и сега няма търпение да прекара всяка свободна минута с дъщеря си Роялти. Певецът дори планира да премести в луксозен апартамент малката и майка ѝ Ния, за да са по-близо до него.

„Скоро Крис ще навърши 26 и иска това да бъде най-щастливата му година. Роялти вече направи това възможно със съществуването си. Той планира голямо парти през май за празника си и иска малката да бъде с него. Решил е дотогава да премести нея и майка ѝ Ния в Ел Ей“, издаде приятел на звездата.

Браун осъзнавал, че вече е пропуснал 9 месеца от живота на Роялти и не иска повече да бъде разделен с нея. „Тя е негов приоритет и иска да я вижда всеки ден. Това е възможно, само ако живее в Лос Анджелис. Крис е приготвил 5000 долара, които да даде на Ния, за да купи мебели за детската стая и това е само първата вноска.

Браун напълно се е вживял в ролята на татко и е започнал да чете литература относно възпитанието на децата. Той планира да стане по-сериозен, както и да промени езика си, защото научил, че децата попиват всичко от родителите си. Новата му цел е да стане най-добрият татко на планетата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари