IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу се подложи на аура тест

2 април 2015 14 38

Оказва се, че тя е много интелигентна, че е мечтателка и че е творческа личност

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Холивудската актриса и лайфстайл гуру Гуинет Полтроу се е подложила на аура тест, който е разчел нейната личност. От резултатите става ясно, че тя е мечтателка, че е творческа натура и че е много умна.

Гуинет е публикувала резултатите от теста на електромагнитното си поле в своя сайт GOOP. На снимката се вижда, че Полтроу има доста цветна аура, която прилича на златен ореол.

42-годишната носителка на „Оскар“ се е подложила на теста преди три седмици в студиото Radiant Human.

Според авторката на теста Кристина Лонсдейл зеленото и жълто в аурата показват, че тя е човек, който не се примирява лесно, а също така може да значи, че поставя някой или нещо на пиедестал в живота си.

Синьото пък означавало, че тя е склонна да изпитва много дълбоки емоции. Цветната аура на Гуинет показвала, че тя е приятелски настроена, експанзивна и творческа личност, която освен това е много интелигентна.

Другата новина около Гуинет е, че в момента тя е на почивка в Мексико с отчуждения си съпруг Крис Мартин и с двете им деца. Двамата се разделиха точно преди една година.

Снимка;: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
ne poznavam jenata na snimkata , mogla e - pozvolila si e podoben test .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар