IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коко Роча изведе дъщеря си на разходка

3 април 2015 14 17

Моделът направи и профил в Instagram на малката Йони Джеймс

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дъщерята на Коко Роча е само на седем дни, но вече се радва на много последователи в социалните мрежи. По всичко личи, че 26-годишната майка е много развълнувана и няма търпение да сподели всеки прекрасен момент със своето новородено бебе.

Една от последните публикувани снимки на модела е на нея и малката ѝ дъщеря. Двете са на разходка сред природата, а Коко изглежда така, сякаш никога не е била бременна. „Такъв хубав ден е, а ние взехме Йони за разходка“, написа красавицата към кадъра.

Учудващо, но дъщерята на модела Йони Джеймс вече има свой акаунт в Instagram, макар че се роди едва миналата събота. Още по-интересното е, че до момента тя е събрала около малко под 23 000 последователя! Дори бащата на бебето, Джеймс Конран, има едва 18 000 последователи в социалната мрежа.

Прекрасната Коко Роча, разбира се, може да се похвали с много повече последователи – 925 000. Всъщност не е изненадващо, че дъщерята на модела има профил в Instagram. Известната ѝ майка е голям фен на тази социална мрежа и споделя информация за всеки важен момент в живота си именно там.

Влезте в галерията ни и разгледайте щастливото семейство и малката Йони Джеймс.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Дискексия.... ( преди 9 години )
Чета аз за Роко Коча и се чудя в кое порно беше главен герой тоя...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар