IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън и FKA twigs вдигат сватба през лятото

4 април 2015 12 24

Певицата настоява да се венчаят в пъб

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Робърт Патинсън и изгората му FKA twigs се надяват да вдигнат сватба това лято. Влюбените, които наскоро се сгодиха, след 7-месечна връзка нямали търпение да станат съпрузи, но все още не са се заели с планирането на събитието.

Родителите на актьора настоявали за църковна сватба, докато бъдещата булка искала „нещо по-интимно и неформално като венчавка в пъб“. Източник разкри пред PEOPLE.com, че Робърт, който се раздели с колежката си Кристен Стюарт през май 2013, бил „много спокоен и щастлив“, откакто открил любовта в лицето на FKA twigs.

Близки до звездите потвърдиха годежа им и издадоха, че в момента двамата са се отдали на работа в музикалното студио и още не са започнали да планират сватбата.

Тази година ще бъде доста емоционална и заета за семейство Патинсън, тъй като сестрата на Роб – Виктория, също се сгоди преди няколко месеца за приятеля си Джон Пепит.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )