IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Йовович гордо показва новородената си дъщеря

14 април 2015 13 00

Актрисата публикува снимки на малката Дашиел

Мила Йовович; Снимка: Instagram

Мила Йовович; Снимка: Instagram

Новородената дъщеря на Мила Йовович не е навършила и две седмици, но изглежда от малка ще свиква с голямото внимание около себе си.

Причина за това е актрисата, която с гордост показва своето бебе и не се притеснява да публикува негови снимки в отворения си профил в социалната мрежа Instagram.

Вчера 39-годишната холивудска звезда сподели с феновете си нова снимка на малката Дашиел, на която бебето тъкмо се събужда от дрямка.

Мила роди втората си дъщеря на 1-ви април и не спира да показва радостта си от това да бъде майка отново.

По-рано актрисата сподели умилителен кадър, на който се вижда как по-голямата ѝ 7-годишна дъщеря целува своята сестричка.

На друга снимка пък малката Дашиел спи в компанията на домашния любимец – кучето Сладък Картоф (Sweet Potato на английски език).

Снимка: Instagram

В най-скоро време известната майка трябва да се завърне на работа, за да заснеме най-новата част от поредицата „Заразно зло“, режисьор на която е съпругът ѝ. Актрисата обяви забавянето на филма, споделяйки новината, че отново е бременна.

Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )