IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк не се погнусил от Мадона, а от червилото ѝ

15 април 2015 05 14

Затова си избърсал устата на сцената

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Миналия уикенд Дрейк влезе във фокуса на всички медии, след като демонстративно избърса устата си с погнуса след целувката на Мадона. Двамата пяха в дует на сцената на фестивала Коачела, когато изненадващо поп кралицата му налетя и впи устни в неговите.

Бившият на Риана реагира инстинктивно и без да се колебае с гримаса на лице премахна отпечатъка от устните на Мадж върху своите.

Поведението му стана повод за редица коментари и жестоко обиди Мадона. Дрейк обаче побърза да защити реакцията си, обвинявайки червилото на дивата. Негови близки издадоха пред TMZ, че той не понасял лепкавия разкрасителен продукт и затова побързал да го махне от лицето си.

По-интересното е, че от снимките и видеото не се вижда никакво червило по лицето на Мадона, нито по това на звездата секунди след тяхната страстна, но нежелана целувка. Дали Дрейк не излъга, за да се спаси от гнева на Мадона?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

anus ( преди 9 години )
Тази откачалница си мисли, че може да *** всеки, когото тя харесва! Въпросната *целувка* беше отвратителна да се види онлайн... и ако тя си мисли, че е ефектна - да ефектна е в негативен смисъл и реакцията на горкия Дрейк беше съвсем правилна...! Каката вместо да улегне с възрастта е забила в гнусотии, явно и липсва нормално общуване или има предпочитания, които не се харесват на мъжете ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар