IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян разби рекорди със селфитата си

17 април 2015 13 00

500 копия от предстоящата ѝ книга се продадоха за по-малко от минута

Ким Кардашян; Снимка: Rizzoli

Ким Кардашян; Снимка: Rizzoli

Ким Кардашян е известна с манията си по селфитата. Риалити звездата не пропуска да запамети всеки миг от ежедневието си, като публикува най-добрите снимки в социалната мрежа.

Съпругата на Кание Уест дори издаде книга с най-запомнящите се нейни селфита, която преди официалната си продажба постигна зашеметяващ успех.

500 копия от предстоящото издание бяха продадени за по-малко от минута! Книгата със селфита на 34-годишната Ким включва 354 страници, но няма да бъде пусната в продажба официално преди май.

Първите бройки се продаваха в сайта Gilt.com на цена от 60 долара. Те включваха подпис на Кардашян и специална корица по бански на риалити звездата.

Ким публикува съобщение в Twitter, с което благодари на феновете си за тяхната подкрепа. Тя написа: „Благодаря на всички, които си купиха копие на Selfish от сайта Gilt. Лудост, продадоха се за една минута!“.

Снимките в книгата на риалити звездата проследяват години от живота ѝ – още от времето, когато е била асистент на Парис Хилтън до сега.

Снимка: Rizzoli

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари