IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Джейми Дорнан се гордее с него

17 април 2015 14 30

Красавецът се превърна от модел в актьор

Джейми Дорнан; Снимка: Getty Images

Джейми Дорнан; Снимка: Getty Images

Джейми Дорнан стана световноизвестен, превъплъщавайки се в образа на Крисчън Грей в еротичния филм „Петдесет нюанса сиво“. И въпреки че едва ли някой родител иска да види детето си (дори и пораснало) в подобен жанр продукция, бащата на актьора е горд от участието на сина си в поредицата.

„Мисля, че режисьорката (Сам Тейлър Джонсън) се представи много добре. Знам, че е странно да кажа нещо подобно за сина ми, но той е един от най-готините хора, които познавам. Той е добър човек“, споделя Джим в интервю за радио RTE Radio 1.

Бащата на Джейми разкрива още, че всички от семейството са много горди с неговото участие в „Петдесет нюанса сиво“, включително и неговите сестри. Освен това, по думите на Джим, актьорът е много мотивиран и вероятно тепърва ще виждаме много различни роли от него.

Дорнан все още не е подписал за продълженията на „Петдесет нюанса сиво“, макар че участието му вече е потвърдено. Междувременно звездата се снима и в сериала „The Fall“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари