IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли и Брад Пит искат да си осиновят още едно дете

19 април 2015 10 00

Съпрузите се надяват това да се случи до края на лятото

Анджелина Джоли, Захара и Шайло; Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли, Захара и Шайло; Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли и Брат Пит имат желание да разширят семейството си с още един член. Звездите искат да осиновят сирийско дете, тъй като актрисата е останала потресена след посещенията си като специален пратеник на ООН в разкъсваната от война Сирия.

39-годишната Анджелина и любимият ѝ Брат вече са родители на шест деца – три биологични (Шайло на 8 години и 6-годишните близнаци Нокс и Вивиан) и три осиновени – 13-годишният Мадокс от Камбоджа, 11-годишният Пакс от Виетнам и 10-годишната Захара, родом от Етиопия.

Бизнес сътрудник на съпрузите разкри пред The Express: „Няколко пъти тя (Анджелина) бе развълнувана до сълзи, заради тежкото положение на младежите сираци в сирийския конфликт. Сега, след като се погрижи за своите здравословни проблеми, тя и Брад вярват, че времето е подходящо да осиновят друго сираче оттам, най-вероятно дъщеря“.

Според приятел на звездната двойка Брад и Анджелина искат да станат родители на още едно дете до края на лятото. „Те биха искали да го направят, ако е възможно преди края на лятото, защото въпреки че и двамата са заети, графиците им са сравнително ненатоварени за по-голямата част от 2015 година“.

До този момент Анджелина Джоли е посетила бежанските лагери в Сирия над шест пъти, а преди време сподели, че вече не може да има свои биологични деца.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари