IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелите на Селена се притесняват от подновяване на връзката ѝ с Бийбър

21 април 2015 11 15

Певицата прекрати връзката си със Зед

Селена Гомес; Снимка: Instagram

Селена Гомес; Снимка: Instagram

Приятелите на Селена Гомес са притеснени, че тя иска да се върне при бившия си любим Джъстин Бийбър. Наскоро музикалната звезда се раздели с диджей Зед, с когото поддържаше любовни отношения в продължение на няколко месеца.

Факт е обаче, че една седмица Селена почиваше в компанията на свои приятелки в Мексико, а от продуцента нямаше и следа. Ето защо нейни близки са обезпокоени, че певицата би могла да възобнови връзката си с лошото момче Бийбър.

„Приятелите на Селена все още не разбират защо Джъстин има такова влияние върху нея. Те се притесняват, че тя пак ще се върне към стария си лош навик да следи всичко, което Джъстин казва или прави. Сякаш тя все още инвестира в техните отношения, макар че те са приключили отдавна“, споделя източник по темата.

„Селена проверява всичко за момичетата, с които Джъстин е бил. Тя е като детектив. Опитва се да не гледа, но не може да се справи сама. Тя знае, че поведението ѝ не е здравословно, но нещата си продължават по същия начин“, допълва още източникът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари