IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин страда за бившата си приятелка

22 април 2015 10 01

Моделът имаше връзка с певицата Сейнт Винсент

Кара и Сейнт Винсент; Снимка: Splash News

Кара и Сейнт Винсент; Снимка: Splash News

Кара Делевин страда за бившата си любима. 22-годишната британка е приключила връзката си с певицата Сейнт Винсент, с която започна да се среща през месец февруари тази година. Говори се, че музикалната звезда е зарязала модела, тъй като е преценила, че двете са твърде заети, за да поддържат отношенията си.

Кара и Сейнт Винсент бяха забелязани заедно по време на модното шоу на Burberry в Лос Анджелис миналата седмица, но според източник сега двете са само приятелки. Човек от снимачната площадка на новия филм с участието на Делевин „Suicide Squad“ сподели пред вестник Sun: „Може да се каже, че тя (Кара) беше разстроена и разсеяна тази седмица“.

„Тя беше много влюбена в това момиче. Двете имаха реална връзка. Но Винсент смяташе, че тя винаги е втора след кариерата на Кара и искаше нещо повече. Кара беше шокирана и остана с разбито сърце“, допълва още същият източник.

Русокосият модел намекна за раздялата и в акаунта си в Instagram, където публикува тематична снимка, на която пише: „Боли отново“. Миналата година Кара Делевин имаше връзка и с актрисата Мишел Родригес в продължение на четири месеца, но двете се разделиха през май 2014 година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари