IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиа потвърди, че е омъжена

23 април 2015 10 00

Певицата е сключила брак още миналата година

Ерик и Сиа; Снимка: Reuters

Ерик и Сиа; Снимка: Reuters

Сиа потвърди, че наистина е омъжена за режисьора Ерик Андерс. Двамата си казали „да“ по време на интимна церемония в техния дом в Палм Спрингс, Калифорния миналото лято.

Певицата сподели пред австралийска радиостанция, че съпругът ѝ дълго време не е познавал нейния баща. „Той (Ерик) се срещна с баща ми за първи път вчера. Те се харесаха веднага и това е страхотно“.

Сиа е известна със своята ексцентричност и с това, че напоследък не обича да показва лицето си. Друго характерно за нея е, че пише песни за много свои колеги, някои от които истински хитове.

Що се отнася до нейната музика, скоро Сиа ще ни изненада с нов видеоклип. В него участват две звезди – една от света на модата, а другата от света на киното. Става въпрос за прекрасната Хайди Клум и чилийско-американския актьор Педро Паскал, известен с участието си в „Игра на тронове“. Видеото трябва да дебютира до броени часове.

Хайди и Педро; Снимка: Heidi Klum

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари