IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън се събра с бившия си

24 април 2015 14 30

Актрисата отново излиза с Матю Хит

Дакота Джонсън; Снимка: Getty Images

Дакота Джонсън; Снимка: Getty Images

Дакота Джонсън възобнови връзката си със своя бивш приятел. Звездата от „Петдесет нюанса сиво“ и Матю Хит се разделиха в края на миналата година след 6-месечна връзка. Говореше се, че причина за тяхната раздяла бил фактът, че музикантът не могъл да се справи с нарастващата слава на своята любима.

Сега обаче Дакота и Матю са решени да дадат втори шанс на връзката си. Източник издаде по темата: „В момента двамата го карат по-бавно и се чувстват добре заедно“.

В началото на месеца двойката бе забелязана да се разхожда в Ню Йорк в компанията на кучето на актрисата, а няколко дни по-късно – да се целува в бар. „Те си говореха, пиеха и се смееха цяла нощ. Изглеждаха толкова щастливи“, разкри очевидец от същото заведение.

Преди време Дакота разкри, че „няма време за любов“. Явно обаче актрисата е намерила начин да съчетава личните с професионалните си ангажименти, тъй като вече е дала съгласие да участва в двете продължения на „Петдесет нюанса сиво“. Очаква се те да излязат съответно през февруари 2017 и февруари 2018 година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари