IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Суки Уотърхаус и Джеймс Марсдън излязоха на вечеря

27 април 2015 10 00

Срещата им продължила повече от три часа

Джеймс и Суки; Снимка: Splash News

Джеймс и Суки; Снимка: Splash News

Миналата седмица се заговори, че Суки Уотърхаус и Брадли Купър отново са се събрали. След това обаче се появи информация, че номинираният за „Оскар“ актьор е излизал на среща с Ирина Шейк. Сега пък Суки бе „уловена“ в компанията на друг актьор, а именно Джеймс Марсдън.

23-годишният модел и звездата от „Най-доброто в мен“ били на вечеря в ресторант в Лос Анджелис. Срещата на двойката продължила повече от три часа и половина, като накрая двамата се качили в една кола във видимо добро настроение.

За последно Джеймс Марсдън беше свързван любовно с Нина Добрев преди около година. Актьорът също така е забелязван да излиза на срещи с актрисата Лизи Каплан, за която обаче твърди, че отношенията им са само платонични.

Суки Уотърхаус и Брадли Купър пък се забавляваха заедно по време на музикалния фестивал Коачела в Калифорния по-рано този месец, с което и предизвикаха слуховете, че отново са двойка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари