IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Адамс ще се омъжи този уикенд

28 април 2015 13 00

Актрисата ще каже „да“ на годеника си Дарън Ле Гало

Дарън и Ейми; Снимка: Getty Images

Дарън и Ейми; Снимка: Getty Images

Ейми Адамс ще се омъжи този уикенд. Звездата от „Американска схема“ и годеникът ѝ Дарън Ле Гало ще сключат брак по време на церемония в тесен кръг на тайно място в Лос Анджелис. Двамата са заедно от дълги години и имат четиригодишна дъщеря на име Авиана.

Ето и какво издаде източник по темата: „Ейми и Дарън ще се оженят този уикенд в Лос Анджелис по време на церемония, която ще бъде интимна и много непосредствена. Списъкът с гостите е малък и мястото е запазено в тайна“.

Актьорите са заедно от 14 години, като се сгодяват още през 2008 година. Професионалният успех на 40-годишната Ейми обаче затруднил определянето на дата за сватбата им.

„Ейми и Дарън винаги са планирали да се оженят, но кариерата ѝ пое в такава невероятна траектория, че беше трудно за нея да отдели време. Но сега Ейми умишлено си взе почивка, за да бъде със семейството си и най-накрая да се оженят“, споделя още източникът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари